Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Hoeveel verzekering betaal ik voor mijn auto?De autoverzekering is een van de hoogste kostenposten voor autobezitters. Het is dan ook niet vreemd dat u tijdens uw zoektocht naar een nieuwe auto al wilt berekenen hoe hoog de premie van uw bolide zal gaan worden. Gelukkig is het eenvoudig om voor aanschaf van uw auto al te berekenen wat de laagst mogelijke autoverzekeringspremie is in uw situatie. Benieuwd hoe? Wij leggen het graag uit!

Bereken de verzekeringspremie voor uw nieuwe auto binnen 2 minuten

Door gebruik te maken van onze autoverzekering vergelijker, kunt u in slechts 2 minuten achterhalen wat de laagst mogelijke verzekeringspremie zal zijn voor uw auto. U kunt de autoverzekering in onze vergelijker zowel met als zonder kenteken berekenen. Benieuwd of u kunt besparen op uw huidige autoverzekering of wilt u weten wat uw nieuwe auto gaat kosten in de verzekering? Start meteen met vergelijken!

Goedkoopste premie berekenen!

Besparen op de autoverzekering: kies een passende dekkingsvorm

De makkelijkst manier om op de maandelijkse kosten van uw auto te besparen is door een passende dekkingsvorm te kiezen bij uw autoverzekering. Zo hoeft u voor een oudere auto (>5 jaar) echt geen all risk verzekering meer af te sluiten. Een verplichte WA verzekering voldoet is dat geval prima. Voor wat jongere auto’s (<5 jaar) loont het economisch gezien waarschijnlijk wel de moeite om een WA beperkt casco of een WA volledig casco (all risk) verzekering af te sluiten.

Leestip: Benieuwd naar de verschillen tussen alle verzekeringsvormen? Lees verder

Besparen op de autoverzekering: kies voor een goedkope, lichte auto

Belangrijke factoren bij het bepalen van de hoogte van de verzekeringspremie is de nieuwwaarde en het gewicht van de auto. Wilt u graag besparen op de kosten van uw autoverzekering? Dan loont het de moeite om een auto met een lage nieuwwaarde en laag gewicht aan te schaffen.