Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
10 augustus 2019
Geen reacties

Wat is een goede autoverzekering?Bij het afsluiten van een autoverzekering heeft u de keuze uit verschillende verzekeringsvormen. Het is niet raar dat u niet precies snapt wat het verschil tussen deze verzekeringsvormen is en wat nu eigenlijk een goede autoverzekering is voor uw persoonlijke situatie. Bent u benieuwd wat voor u een geschikte autoverzekering is? We leggen het aan u uit!

Stap 1: Hoe hoog mag de premie zijn?

Is prijs voor u een belangrijke motivatie bij het kiezen van een autoverzekering? Dan is de kans groot dat de WA autoverzekering voor u waarschijnlijk de beste keuze is. De WA-verzekering is namelijk de goedkoopste verzekeringsvorm, waardoor de premie die u moet betalen zo laag mogelijk is. Met een WA autoverzekering is wel alleen de schade aan de tegenpartij verzekerd op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt. Schade aan uw eigen voertuig is alleen verzekerd op het moment dat iemand anders een ongeluk veroorzaakt, waardoor u schade heeft.

Leestip: Meer informatie over de WA  autoverzekering? Lees verder

Stap 2: Wilt u verzekerd zijn tegen diefstal?

Vindt u het belangrijk om ook verzekerd te zijn tegen diefstal? Dan is de WA beperkt casco verzekeringsvorm waarschijnlijk een goede autoverzekering voor u. Met deze verzekeringsvorm bent u tegen diefstal verzekerd, maar ook schade als gevolg van natuurverschijnselen als hagel en storm wordt door de verzekeraar vergoed.

Leestip: Meer informatie over de WA beperkt casco verzekering? Lees verder

Stap 3: Ook verzekerd tegen schade aan uw eigen auto?

Wilt u ook verzekerd zijn tegen de schade aan uw eigen auto als gevolg van een ongeluk wat u heeft veroorzaakt? Dan is een all risk, ook wel WA volledig casco, verzekeringsvorm voor u waarschijnlijk de beste optie. Met een all risk autoverzekering bent u maximaal verzekerd tegen zowel schade aan uw eigen auto als de schade van de tegenpartij. Een WA volledig casco is wel de duurste verzekeringsvorm, hetgeen het minder voordelige optie maakt voor het verzekeren van oudere voertuigen.

Leestip: Meer informatie over de WA volledig casco verzekering? Lees verder

Goedkoopste premie berekenen!