Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes


Start vergelijken

Start met vergelijken om de laagste premies voor uw autoverzekering te vinden!

Kies uw verzekering

Kies de autoverzekering die het best bij uw persoonlijke situatie past!

Verzekering afsluiten

Sluit uw autoverzekering direct af. Binnen enkele dagen ontvangt u uw polis thuis!

U bent verzekerd!

Gefeliciteerd, u bent nu verzekerd met de beste autoverzekering voor uw situatie!

Onze autoverzekering vergelijker is op een dusdanige manier vormgegeven, dat deze zo gebruikersvriendelijk is als mogelijk. Gemiddeld kunt u het hele proces vanaf het invullen van uw voertuiggegevens tot het afsluiten van de autoverzekering in enkele minuten doorlopen via onze autoverzekering vergelijker. Ondanks dat onze vergelijker erg gebruikersvriendelijk is, snappen wij het dat u bij enkele stappen in het vergelijken graag een aanvullende toelichting wilt. Hieronder kunt u voor elke stap in het vergelijkingsproces een beknopte toelichting vinden.

Stap 1: Vul de basisgegevens in

De eerste stap in onze autoverzekering vergelijker is het invullen van een aantal voertuiggegevens en persoonlijke gegevens. De ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het berekenen van de premie en op het moment dat u de verzekering direct via onze website afsluit. Na het verlaten van onze websites zullen deze gegevens direct worden verwijderd. Heeft u alle benodigde gegevens ingevoerd? Klik dan op ‘Bereken uw premie’ om direct een overzicht te krijgen van het aanbod van de verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Voertuiggegevens

De voertuiggegevens zoals het kenteken van uw auto, de extra accessoires die u wilt verzekeren en informatie over de bestuurder wordt gebruikt om de hoogte van uw autoverzekering te berekenen. Mocht u nog niet precies weten wat het kenteken van uw voertuig zal zijn, maar wel al weten naar welk model en type auto u op zoek bent, dan kunt u de hoogte van de autoverzekering alvast berekenen door te kiezen voor ‘weet ik niet’. U zult dan worden gevraagd om het type voertuig handmatig te selecteren. Weet u niet het antwoord op elke vraag? Selecteer in dat geval het antwoord was u het meest passend vindt.

Wilt u naast uw auto ook extra accessoirs verzekeren? Klik dan achter ‘Extra accessoires verzekeren?’ op ‘Ja’. U zult nu worden gevraagd om de waarde(schatting) van de accessoires in te vullen. Voorbeelden van accessoires die u bij uw autoverzekering kunt verzekeren zijn bijvoorbeeld een geluidssysteem of navigatiesysteem.

Persoonlijke gegevens

De persoonlijke gegevens die worden gevraagd worden uitsluitend gebruikt voor het berekenen van de hoogte van de premie van uw autoverzekering. Het aantal schadevrije jaren, maar ook uw geboortedatum, het aantal gereden kilometers en de gekozen dekkingsvorm heeft invloed op de hoogte van de premie. Weet u nog niet precies hoeveel kilometer u per jaar gaat rijden? Maak hier in dat geval een schatting van. Bij het kiezen van een dekkingsvorm heeft u de keuze uit een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA autoverzekering), Beperkt casco autoverzekering of een Volledig casco autoverzekering (All risk autoverzekering).

Stap 2: Vergelijken van verzekeringsmaatschappijen

De tweede stap is het vergelijken van de verschillende verzekeringsmaatschappijen. In dit overzicht kunt u selecteren op de beste combinatie tussen prijs en kwaliteit, of op basis van de goedkoopste verzekeringsmaatschappij. U ziet direct wat de hoogte van de maandelijkse premie zal zijn op basis van de door u ingevulde gegevens. Daarnaast kunt u ook zien of er eventueel een eigen risico van kracht is en of er eenmalige poliskosten in rekening worden gebracht. Daarnaast kunt u van elke verzekeringsmaatschappij ook de polisscores opvragen. Zo ziet u hoe de verzekeraar scoort op verschillende kwaliteitaspecten die voor u van belang zijn. Daarnaast kun u per autoverzekeraar direct de polisvoorwaarden inzien in een duidelijke overzicht. Voordat u een autoverzekering afsluit, wilt u tenslotte wel weten in welke gevallen u gebruik kunt maken van de verzekering. Tot slot tonen wij u een korte omschrijving van de organisatie, zodat u ook een idee krijgt bij wat voor soort organisatie u de verzekering afsluit. Ziet u een aanbod wat u aanspreekt? Klik in dat geval op de knop ‘Bekijken’ bij het aanbod maar u graag meer informatie over wilt.

Stap 3: Dekking van uw autoverzekering selecteren

De derde stap in het proces is het selecteren van de dekking die het best bij u past. U heeft hierbij de keuze uit een wettelijke aansprakelijkheid (WA), beperkt casco of all risk autoverzekering. Elk van de verschillende dekkingsvormen zal hieronder beknopt worden toegelicht.

De wettelijke aansprakelijkheid (WA) autoverzekering

Met een WA autoverzekering is de schade aan het voertuig van anderen vergoed op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt. Bij deze verzekeringsvorm wordt de schade aan uw eigen voertuig alleen vergoed op het moment dat u niet het ongeluk heeft veroorzaakt. Eventuele schade als gevolg van diefstal, inbraak, brand, storm, vandalisme of als gevolg van uw eigen schuld worden bij de WA autoverzekering ook niet vergoed. De WA autoverzekering is in vrijwel alle gevallen de goedkoopste verzekeringsvorm voor uw auto.

De beperkt casco autoverzekering

Met een beperkt casco autoverzekering bent u verzekerd voor de schade aan het voertuig van anderen op het moment dat u het ongeluk veroorzaakt. Daarnaast bent u ook verzekerd op het moment dat er schade aan uw voertuig ontstaat als gevolg van diefstal, inbraak, brand en storm. Bij deze verzekeringsvorm is de schade die aan uw voertuig ontstaat door eigen toedoen niet verzekerd.

De volledig casco (All risk) autoverzekering

Met een volledig casco (All risk) autoverzekering is niet alleen de schade aan het voertuig van anderen verzekerd, maar ook de schade aan uw eigen voertuig op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt. Daarnaast is ook de schade als gevolg van diefstal, inbraak, brand, storm en vandalisme verzekerd bij deze verzekeringsvorm. De all risk autoverzekering is de meest uitgebreide verzekering die u voor uw auto kunt afsluiten.

Aanvullende dekkingen

Wilt u uw autoverzekering graag met een aantal aanvullende dekkingen uitbreiden? U kunt in dat geval een schadeverzekering voor inzittenden, een no claim beschermer, een ongevallenverzekering voor inzittenden en pechhulp voor Europa afsluiten bij uw autoverzekering.
Heeft u een passende dekkingsvorm voor uw autoverzekering kunnen vinden? Klik na het selecteren van de gewenste dekkingsvorm op de ‘Ga verder’ knop om door te gaan naar de volgende stap.

Stap 4: Persoonsgegevens & afsluiten

In de vierde en tevens laatste stap zal u worden gevraagd een aantal aanvullende persoonsgegevens in te vullen, waarmee u de verzekering direct kunt afsluiten. U zult bij deze stap in de meeste gevallen worden doorgestuurd naar de website van de verzekeraar, waarbij u het afsluiten van de autoverzekering kunt voltooien. Als u de verzekeraar na het invullen van de aanvullende gegevens akkoord geeft, dan zal de autoverzekering direct voor u worden afgesloten. Gefeliciteerd, u heeft alle stappen in onze vergelijker doorlopen en kunt met een veilig gevoel verzekerd de weg op!

Altijd de goedkoopste autoverzekering

Altijd de goedkoopste autoverzekering

Wilt u eenvoudig en snel de goedkoopste aanbieders van autoverzekeringen met elkaar vergelijken? Door bij ons autoverzekeringen te vergelijken, kunt u binnen enkele minuten de goedkoopste autoverzekering vinden!

Hoewel u er bij het aanschaffen van een nieuwe auto wellicht niet direct aan denkt, moet u voor een nieuwe auto ook een nieuwe autoverzekering afsluiten. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk de weg op met uw nieuwe voertuig en er daarbij zeker van zijn dat de verzekering goed en zo goedkoop mogelijk geregeld is. Via onze eenvoudige vergelijkingsmodule kunt u de bekendste autoverzekeraars eenvoudig met elkaar vergelijken. Na het invullen van een aantal gegevens van uw voertuig in combinatie met uw eigen persoonlijke gegevens, ziet u direct hoe hoog de premie voor uw auto is bij de goedkoopste aanbieder. Ziet u een interessante aanbieding in onze vergelijker? Dan kunt u deze eenvoudig en snel afsluiten door het proces in onze vergelijker te volgen.

Altijd een actuele vergelijking van autoverzekeringen

Doordat wij de premies direct bij de autoverzekeraars opvragen, kunnen wij u altijd een actueel overzicht van de premies voor uw autoverzekering aanbieden. U hoeft niet langer zelf de websites van de tientallen autoverzekeraars te vergelijken, maar weet binnen slechts enkele minuten welke verzekering het best bij uw voorkeur past. Op het moment dat verzekeraars een premiewijziging doorvoeren, bijvoorbeeld een verlaging of verhoging van de premie, dan zal dit automatisch worden aangepast in onze vergelijker. Doordat u verzekerd bent van een actueel overzicht van de laagste premies, komt u tijdens het afsluiten van de autoverzekering geen vervelende verrassingen tegen. Wel zo fijn toch?

Hoe u geld kunt besparen door uw autoverzekering bij ons te vergelijken

Het vergelijken van autoverzekeringen wordt door consumenten vaak als complex gezien en daardoor vaak achterwegen gelaten. Er zijn nog steeds veel Nederlanders die graag hun verzekeringen bij één specifieke verzekeraar willen afsluiten. Toch zien steeds meer mensen in dat het verspreiden van verzekeringen over verschillende aanbieders aanzienlijk in de kosten kan schelen. Door gebruik te maken van onze autoverzekering vergelijker, kunt u door een aantal gegevens in te vullen binnen enkele minuten achterhalen waar de premie voor uw autoverzekering het laagst is. U hoeft dus niet langer handmatig de websites van de verschillende aanbieders te bezoeken, of uren met verkoopverzekeraars van verzekeringsmaatschappijen aan de telefoon te hangen. Na het invullen van uw voertuiggegevens en een aantal persoonlijke gegevens, ziet u direct het huidige aanbod van de verzekeringsmaatschappijen. Het zal u wellicht opvallen dat de premie die u voor de autoverzekering moet betalen aanzienlijk verschilt per verzekeraar. Doordat onze vergelijker de hoogte van de verschillende premies inzichtelijk maakt, kunt u veel besparen door een autoverzekering af te sluiten bij een goedkope aanbieder.

Kwaliteitsgaranties van de autoverzekeraars

Natuurlijk vindt u het ook belangrijk dat de autoverzekeraar naast een lage premie ook goede kwaliteitsgaranties geeft. Alle verzekeringsmaatschappijen die in onze vergelijker zijn opgenomen, zijn aan een uitgebreide keuring onderhevig geweest. Doordat wij de kwaliteit van de verzekeringsmaatschappijen als uitvoering onder de loep hebben genomen, kunt u zich bij het vergelijken volledig richten op de laagste premie.