Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

AEGON autoverzekering

AEGON autoverzekering
AEGON is één van de bekendere autoverzekeraars van Nederland. Al ruim 30 jaar kunt u als consument of bedrijf een AEGON autoverzekering afsluiten. Naast autoverzekeringen, kunt u bij AEGON ook terecht voor andere verzekeringen zoals een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, overlijdensrisicoverzekering en opstalverzekeringen. Verder biedt AEGON diensten aan op het gebied van sparen, beleggen, hypotheken en pensioen.

De voordelen van een AEGON autoverzekering

Het afsluiten van een autoverzekering bij AEGON heeft voor u als consument veel voordelen. Het grootste voordeel van een AEGON autoverzekering is waarschijnlijk de geruime keuze uit de verschillende verzekeringsvormen. Daarnaast bent u er met een autoverzekering van AEGON zeker van dat alles goed is geregeld op het moment dat u aanspraak moet maken op de verzekeringen. Op het moment dat u een verzekering van AEGON heeft, dan kunt u schade gemakkelijk melden via uw smartphone. Daarnaast kunt u vertrouwen op een snelle service op het moment dat u schade heeft. Tot slot zijn bij AEGON de autoaccessoires tot een bedrag van maar liefst €750 gratis meeverzekerd.Verschillende soorten AEGON autoverzekeringen

Bij AEGON heeft u de keuze uit drie verschillende soorten autoverzekeringen. Hieronder kunt u een toelichting vinden van elk van de verzekeringsvormen.

Goedkoopste premie berekenen!

AEGON WA autoverzekering

De meest afgesloten autoverzekeringsvorm is de WA autoverzekering. Met de WA autoverzekering van AEGON bent u verzekerd op het moment dat u met uw voertuig schade veroorzaakt bij een andere auto. Dit is bijvoorbeeld het geval als u degene bent die verantwoordelijk was voor een ongeluk waarbij schade is ontstaan aan het voertuig van de tegenpartij. Bij de AEGON WA autoverzekering bent u echter niet verzekerd tegen diefstal, schade door brand en natuur, ruitschade, inbraak of schade aan uw eigen auto.

AEGON WA gedeeltelijk casco autoverzekering

Wilt u toch liever wat uitgebreider verzekerd zijn? Dan is de AEGON WA verzekering met gedeeltelijk casco voor u wellicht een goede tussenoplossing. Naast de schade aan andere voertuigen, bent u bij een WA gedeeltelijk casco autoverzekering van AEGON ook verzekerd tegen diefstal, reparatiekosten, schade door brand en natuur, ruitschade en inbraak. Het enige waarbij u bij een WA gedeeltelijk casco niet voor verzekerd bent is de schade aan uw eigen auto op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt.

AEGON volledig casco autoverzekering

Wilt u zo goed mogelijk verzekerd zijn? Dan kan het voor u interessant zijn om een AEGON volledig casco autoverzekering af te sluiten. Met een volledig casco autoverzekering van AEGON bent u naast de schade aan andere auto’s ook verzekerd tegen schade aan uw auto op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt. Daarnaast bent u ook verzekerd tegen diefstal aan uw auto, schade door brand en natuur, ruitschade en inbraak. Al met al is de AEGON volledig casco autoverzekering dus de beste optie als u maximaal verzekerd wilt zijn tegen mogelijke schades.

Mogelijke aanvullende dekkingen van AEGON

Naast de standaard verzekeringsvormen, heeft u bij AEGON de mogelijkheid om uw verzekering met een aantal aanvullende dekkingen uit te breiden. AEGON biedt u de volgende aanvullende dekkingen aan:

  • Bestuurder en inzittenden
  • Rechtsbijstand
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Accessoiredekking (tot €750 is gratis meeverzekerd)
  • BonusbeschermerSchade melden bij AEGON

Heeft u een autoverzekering bij AEGON afgesloten? Dan kunt u op elk moment uw schade melden. Het telefonisch melden van uw schade in geval van nood kan via het gratis alarmnummer van AEGON op 088-3440000. Wist u dat u de meeste standaard schades gemakkelijk en snel via de AEGON app kunt versturen?

Het opzeggen van uw AEGON autoverzekering

Heeft u momenteel een autoverzekering bij AEGON lopen, maar wilt u deze graag opzeggen? Het opzeggen van uw autoverzekering kan gemakkelijk online via de website van AEGON. Let er echter wel op dat er bij een autoverzekering meestal een opzegtermijn van kracht is. Hoe lang het opzegtermijn van uw autoverzekering is, kunt u op uw polisblad terugvinden. Heeft u een autoverzekering bij AEGON afgesloten via een adviseur? Dan is het verstandig om uw AEGON autoverzekering via uw adviseur op te zeggen.

Contactgegevens AEGON autoverzekering

U kunt AEGON direct bereiken via het alarmnummer, de klantenservice of via een bericht op WhatsApp.

Alarmnummer: 088-3440000
Klantenservice: 088-3441234 (maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 18:00)
WhatsApp: +31683602800 (maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 18:00)