Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Univé autoverzekering

Univé autoverzekering

Met zo’n 1,5 miljoen verzekerden is Univé één van de grootste verzekeraars van Nederland. Naast autoverzekeringen kunt u bij Univé ook andere schade- en zorgverzekeringen afsluiten. In principe kunt u bij Univé dus voor uw volledige verzekeringspakket terecht. Bent u benieuwd of een Univé autoverzekering in uw situatie ook de voordeligste optie is? En wilt u graag weten wat de voordelen van Univé zijn ten opzichte van andere autoverzekeraars? We vertellen u er graag meer over!

De voordelen van een Univé autoverzekering

Het afsluiten van een autoverzekering bij Univé biedt u een aantal belangrijke voordelen. Bij Univé kunt u een no-claimkorting opbouwen van wel 80%. Dat betekent dat u een korting van maar liefst 80% kunt krijgen op de premie van uw autoverzekering. Daarnaast garandeert Univé haar verzekerden 24/7 hulp te bieden via hun alarmcentrale.Verschillende soorten Univé autoverzekering

Bij Univé hebt u de keuze uit een (verplichte) WA autoverzekering, een uitgebreidere WA beperkt casco autoverzekering en de uitgebreidste WA volledig casco autoverzekering (ook wel all risk genoemd). Benieuwd welke verzekeringsvorm het best bij u past? We leggen u kort de verschillen uit!

Univé WA autoverzekering

Zoekt u een zo goedkoop mogelijk autoverzekering? Dan zult u waarschijnlijk de voorkeur geven aan een Univé WA autoverzekering. Met deze verzekeringsvorm is enkel de schade aan het voertuig van anderen die u heeft veroorzaakt verzekerd. Schade aan bijvoorbeeld uw eigen auto valt niet onder de dekking van deze verzekeringsvorm. Wilt u toch liever wat uitgebreider verzekerd zijn? Dan is de WA beperkt casco autoverzekering van Univé waarschijnlijk een betere keuze.

Univé beperkt casco autoverzekering

Vindt u de WA autoverzekering van Univé een te beperkte dekking hebben? U kunt er in dat geval voor kiezen om een beperkt casco autoverzekering van Univé af te sluiten. Deze verzekeringsvorm vergoedt niet alleen de schade van anderen op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt, maar ook schade aan uw eigen voertuig als gevolg van diefstal, joyriding en natuurverschijnselen valt onder de dekking.

Univé volledig casco autoverzekering

Wilt u graag maximaal verzekerd zijn? De Univé volledig casco autoverzekering past in dat geval waarschijnlijk bij uw wensen. Met een Univé allrisk autoverzekering is ook de schade aan uw eigen voertuig verzekerd op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt. Daarnaast dekt deze verzekeringsvorm ook schade aan uw eigen voertuig als gevolg van vandalisme.Mogelijke aanvullende dekkingen Univé

Naast de verzekeringsvorm, waarbij u kunt kiezen uit een WA, WA beperkt casco en WA volledig casco autoverzekering, kunt u bij Univé ook nog een aantal aanvullende dekkingen afsluiten. U hebt hierbij de keuze uit een inzittendenverzekering, rechtshulp verkeer module, Univé Pechhulp module en accessoire-verzekering.

Univé autoverzekering vergelijken

Bent u enthousiast geworden over Univé en bent u benieuwd of een autoverzekering bij deze verzekeraar ook in uw situatie een voordelige keuze is? Wij hebben de autoverzekeringen van Univé opgenomen in onze autoverzekering vergelijker. Dat betekent dat de premies van Univé automatisch worden vergeleken met de prijzen van andere aanbieders. Vul direct onze vergelijker in en u weet binnen enkele minuten wat voor u de laagste premie is!

Goedkoopste premie berekenen!

Schade melden bij Univé

Heeft u een autoverzekering bij Univé en heeft u schade? U kunt bij Univé uw schade eenvoudig online via uw ‘Mijn Univé’ klantomgeving melden. Ook kunt u gebruikmaken van de Univé App voor het melden van een schade. Toch liever telefonisch contact? U kunt 24/7 contact opnemen met de Univé Alarmcentrale op het telefoonnummer +31 592 348 112.

Opzeggen van uw Univé autoverzekering

Wilt u uw autoverzekering bij Univé opzeggen? Het opzeggen van uw autoverzekering kunt u eenvoudig zelf regelen via uw ‘Mijn Univé’ klantomgeving of via de App. Ook kunt u telefonisch contact opnemen (0592 349 340) of langsgaan bij een Univé-winkel in de buurt.

Contactgegevens Univé autoverzekering

  • Telefonisch (spoed): +31 592 348 112 (24/7 bereikbaar)
  • Telefonisch (geen spoed): 0592 349 340
  • WhatsApp: 06 1277 8504