Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Verzekeruzelf autoverzekering

Verzekeruzelf autoverzekering

Verzekeruzelf is één van de grootste online verzekeraars van Nederland. Bij Verzekeruzelf kunt u zo’n 30 verschillende soorten verzekeringen afsluiten, waaronder autoverzekeringen. Verzekeruzelf besteedt geen geld en aandacht aan marketing, maar gaat ervan uit dat het afsluiten van verzekeringen en het contact daaromtrent eenvoudig via het internet geregeld kan worden. Daardoor biedt Verzekeruzelf klanten vaak een ongeëvenaarde lage premie voor autoverzekeringen. Benieuwd of een Verzekeruzelf autoverzekering voor u voordelig is? We vertellen u er graag meer over!

De voordelen van een Verzekeruzelf autoverzekering

Als klant van Verzekeruzelf hebt u altijd 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in uw polisdocumenten. Doordat Verzekeruzelf haar dienstverlening volledig online aanbiedt en daardoor afhankelijk is van de digitale dienstverlening, is de klantomgeving van het bedrijf bijzonder uitgebreid en gedetailleerd. Zoekt u een goedkope autoverzekering en vindt u het niet erg om de zaken rondom uw verzekering digitaal te regelen? Dan is een Verzekeruzelf autoverzekering een goede keuze!Verschillende soorten Verzekeruzelf autoverzekeringen

U kunt bij Verzekeruzelf kiezen uit een WA, WA beperkt casco en WA volledig casco (all risk) autoverzekering.

Verzekeruzelf WA autoverzekering

Met een WA autoverzekering van Verzekeruzelf bent u verzekerd tegen schade aan anderen, maar niet tegen diefstal, brand, ruitschade en schade door eigen schuld aan uw eigen voertuig.

Verzekeruzelf WA beperkt casco autoverzekering

Met de WA beperkt casco autoverzekering van Verzekeruzelf bent u verzekerd tegen zowel de schade aan anderen als tegen diefstal, brand en ruitschade. U bent bij deze verzekeringsvorm niet verzekerd tegen schade door uw eigen schuld of toedoen.

Verzekeruzelf volledig casco autoverzekering

Met de WA volledig casco autoverzekering van Verzekeruzelf bent u verzekerd tegen de schade aan anderen, schade aan uw eigen voertuig als gevolg van diefstal, brand of natuurverschijnselen en schade aan uw voertuig door eigen toedoen.Mogelijke aanvullende dekkingen Verzekeruzelf

Naast de standaard autoverzekeringsvormen kunt u bij Verzekeruzelf ook een aanvullende schadeverzekering voor inzittenden, een rechtsbijstandsverzekering en pechhulp abonnement afsluiten. U kunt later ook nog altijd de aanvullende dekkingen activeren.

Verzekeruzelf autoverzekering vergelijken

In onze autoverzekering vergelijker zijn de autoverzekeringen van Verzekeruzelf opgenomen. Dat betekent dat u door onze vergelijker in te vullen automatisch de premie van Verzekeruzelf vergelijkt met die van andere verzekeraars. Het vinden van de laagste premie is hierdoor enorm eenvoudig. Benieuwd naar de goedkoopste autoverzekering voor uw situatie? Begin meteen met vergelijken!

Goedkoopste premie berekenen!

Schade melden Verzekeruzelf

U kunt u schade bij Verzekeruzelf eenvoudig via uw digitaal dossier melden. Direct na het aanmelden van de schade zal deze in behandeling worden genomen. Betreft het een noodgeval en wilt u met spoed contact opnemen met Verzekeruzelf? U kunt in dat geval contact opnemen met het alarmnummer op het telefoonnummer +31 020 59 29 201.

Het opzeggen van uw Verzekeruzelf autoverzekering

Het opzeggen van uw autoverzekering doet u bij Verzekeruzelf eenvoudig zelf binnen uw digitaal dossier. U hoeft hiervoor dus geen contact op te nemen met de klantenservice.

Contactgegevens Verzekeruzelf autoverzekering

U kunt via de chatfunctie op de website van Verzekeruzelf contact opnemen met de klantenservice. Betreft het een noodsituatie? Dan kunt u de alarmcentrale van Verzekeruzelf bereiken op het telefoonnummer +31 020 59 29 201.