Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

FBTO autoverzekering

FBTO autoverzekering

Oorspronkelijk opgericht in 1956 is FBTO één van de bekendste autoverzekeraars van Nederland. FBTO is onderdeel van de Achmea groep, één van grootste verzekeringsaanbieders van Nederland. Naast autoverzekering kunt u bij FBTO ook terecht voor bijvoorbeeld een woonverzekering, zorgverzekering of reisverzekering. Momenteel heeft FBTO al meer dan 500.000 klanten weten te overtuigen een verzekering bij hun af te sluiten. Benieuwd of een FBTO autoverzekering ook voor u een voordelige optie is? We vertellen u er graag meer over!

De voordelen van een FBTO autoverzekering

Het grootste voordeel van een FBTO autoverzekering is dat deze met modules werkt. U kunt er elke maand voor kiezen om bepaalde modules aan te zetten of juist uit te zetten, wat er direct voor zorgt dat u een lagere premie hoeft te betalen. Daarnaast kunt u bij FBTO alles eenvoudig en snel online regelen. Het melden van schades kosten slechts enkele minuten en het is bij FBTO niet noodzakelijk om hiervoor telefonisch contact op te nemen. Doordat FBTO onderdeel is van Achmea, één van de grootste aanbieders van verzekeringen in Nederland, kunt u erop vertrouwen dat uw schademeldingen altijd door experts worden behandeld.Verschillende soorten FBTO autoverzekeringen

Afhankelijk van uw wensen kunt u bij FBTO kiezen voor een WA verzekering, WA-Plus verzekering of een WA-Casco autoverzekering. Daarnaast kun u verschillende modules toevoegen aan uw autoverzekering, waardoor u de premie kunt verlagen of verhogen.

FBTO WA autoverzekering

De WA verzekering is de meest beperkte autoverzekering van FBTO. Met een FBTO WA autoverzekering bent u namelijk alleen verzekerd tegen de schade die u bij anderen veroorzaakt. Schade aan uw eigen voertuig is bij deze verzekeringsvorm dus nooit verzekerd.

FBTO WA-Plus autoverzekering

Met de FBTO WA-Plus autoverzekering bent u daarnaast ook verzekerd tegen diefstal en joyriding en schade als gevolg van brand of natuurrampen. Daarnaast zijn ook uw ruiten verzekerd tegen schade. Wilt u liever wat uitgebreider verzekerd zijn dan de beperkte WA autoverzekering? Dan is deze verzekeringsvorm voor u waarschijnlijk de juiste keuze!

FBTO WA-Casco verzekering

Wilt u zonder zorgen kunnen rijden? Dan kunt u ervoor kiezen om een FBTO WA-Casco autoverzekering af te sluiten. Deze verzekeringsvorm wordt ook wel een ‘all risk autoverzekering’ genoemd. Met een FBTO Wa-Casco autoverzekering bent u niet alleen verzekerd tegen de schade aan het voertuig van anderen op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt, maar ook de schade aan uw eigen voertuig zal volledig worden vergoed. Natuurlijk bent u ook verzekerd tegen o.a. diefstal, joyriding, brand en natuurrampen.Mogelijke aanvullende dekkingen FBTO

U kunt bij FBTO kiezen voor de volgende aanvullende modules: Inzittendenverzekering, pechhulp binnenland, pechhulp buitenland en rechtsbijstand verkeer. U kunt deze modules gedurende het hele jaar aan- en uitzetten. U hoeft bij het afsluiten van uw autoverzekering dus nog niet te beslissen van welke modules u gebruik wenst te maken.

FBTO autoverzekering vergelijken

Doordat de autoverzekeringen van FBTO zijn toegevoegd aan onze vergelijker, kunt u door onze autoverzekering vergelijker in te vullen direct de FBTO autoverzekeringen vergelijken met die van concurrenten. Op deze manier krijgt u altijd een actueel beeld van de laagste premies. Benieuwd wat de premie van een FBTO autoverzekering in uw situatie is? Vul direct onze vergelijker in!

Goedkoopste premie berekenen!

Schade melden bij FBTO

U kunt bij FBTO uw schade telefonisch, online of via WhatsApp doorgeven:

  • Online: U kunt uw schade melden via uw persoonlijke ‘MijnFBTO’ omgeving.
  • Telefonisch: (058) 234 56 00 (op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur en op zaterdagen tussen 9.00 en 16.30.
  • WhatsApp: 06 13 50 55 40 (op werkdagen kunt u tussen 8.00 uur en 17.30 uur reactie verwachten)

Het opzeggen van uw FBTO autoverzekering

U kunt uw FBTO autoverzekering dagelijks eenvoudig opzeggen via uw persoonlijke ‘MijnFBTO’ klantomgeving. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen via (058) 2345678.

Contactgegevens FBTO autoverzekering

  • Telefonisch: (058) 234 56 00 (op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 uur en op zaterdagen tussen 9.00 en 16.30.
  • WhatsApp: 06 13 50 55 40 (op werkdagen kunt u tussen 8.00 uur en 17.30 uur reactie verwachten)