Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
10 augustus 2019
Geen reacties

Autoverzekering met pechhulpSteeds meer automobilisten kiezen ervoor om bij hun autoverzekering ook pechhulp af te sluiten. Niet alleen is het vaak een stuk goedkoper om pechhulp in combinatie met een autoverzekering af te sluiten, ook heeft u er verder geen omkijken meer naar. Met pechhulp kunt u, afhankelijk van het gekozen abonnement, in Nederland of in heel Europa op hulp rekenen in het geval van pech met uw auto. Benieuwd bij welke verzekeraars u een autoverzekering met pechhulp kunt afsluiten? Wij vertellen het u!

Bij welke verzekeraars kan ik een autoverzekering met pechhulp afsluiten?

Het is nog niet bij alle Nederlandse autoverzekeraars mogelijk om een autoverzekering met pechhulp af te sluiten. Wel bieden steeds meer verzekeraars een dergelijke verzekering aan. Op dit moment is het bij de onderstaande verzekeraars wel mogelijk om een autoverzekering met pechhulp af te sluiten.

Heeft u een autoverzekering bij een andere verzekeraar afgesloten, maar wilt u toch graag kunnen rekenen op pechhulp? U kunt er ook voor kiezen om een losse pechhulpverzekering af te sluiten, bijvoorbeeld bij de ANWB of Route Mobiel.

Wat kost pechhulp bij een autoverzekering?

Tijdens het afsluiten van een autoverzekering met pechhulp heeft u de keuze uit verschillende soorten dekkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor pechhulp in Nederland, waarvoor u doorgaans tussen de 3 en 7 euro per maand betaalt.  Indien u kiest voor pechhulpdekking in heel Europa, dan ligt de premie tussen de 5 en 10 euro per maand.

Overstappen naar autoverzekering met pechhulp

Naast het afsluiten van een aparte pechhulpverzekering bij ANWB of Route Mobiel, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om over te stappen naar een verzekeraar waar u wel een autoverzekering met pechhulp kunt afsluiten. De verschillende aanbieders van autoverzekeringen in combinatie met pechhulp hanteren uiteenlopende tarieven. Het loont daarom zeker de moeite om de verzekeringsmaatschappijen goed met elkaar te vergelijken. Bent u benieuwd wat in uw situatie de goedkoopste keuze is? In onze vergelijker kunt u meteen alle autoverzekeringen waarbij pechhulp is inbegrepen met elkaar vergelijken!

Goedkoopste premie berekenen!