Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Nationale Nederlanden autoverzekering

Nationale Nederlanden autoverzekering

In de loop der jaren is Nationale Nederlanden gegroeid tot één van de grootste dienstverleners in Nederland. Momenteel heeft Nationale Nederlanden ongeveer 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten. Naast verzekeringen kunt u bij Nationale Nederlanden ook terecht voor o.a. hypotheken, beleggingen en leningen. De sterke groei van Nationale Nederlanden is mede mogelijk gemaakt door de grote hoeveelheid fusies en overnames die er hebben plaatsgevonden. Zo is in 2018 bijvoorbeeld Delta Lloyd gefuseerd met Nationale Nederlanden.

Als u een betrouwbare en goedkope autoverzekering zoekt, dan bent u bij Nationale Nederlanden aan het juiste adres. Benieuwd wat de voordelen zijn van een Nationale Nederlanden autoverzekering en wilt u weten of u in uw situatie ook een goedkope autoverzekering kunt afsluiten bij deze verzekeraar? We vertellen u er graag meer over!

De voordelen van een Nationale Nederlanden autoverzekering

Het afsluiten van een Nationale Nederlanden autoverzekering biedt u een aantal voordelen. Eén van de grootste voordelen van een autoverzekering bij Nationale Nederland is dat u een no-claimkorting van wel 85% kunt opbouwen. Dat betekent dat u een korting van wel 85% kunt krijgen op de maandelijkse premie van uw autoverzekering. Daarnaast kunt u bij Nationale Nederlanden 24/7 vertrouwen op hulp bij schade, of u nu in Nederland of in het buitenland bent.

Verschillende soorten Nationale Nederlanden autoverzekeringen

U kunt bij Nationale Nederlanden kiezen uit een WA autoverzekering, een WA Extra autoverzekering en een WA Casco Autoverzekering. Welke verzekeringsvorm u het best kunt afsluiten is afhankelijk van uw wensen. Benieuwd wat de verschillen zijn tussen deze verzekeringsvormen? We leggen het beknopt aan u uit.

Nationale Nederlanden WA autoverzekering

De WA autoverzekeringsvorm van Nationale Nederlanden is de goedkoopste maar ook de meest beperkte verzekeringsvorm die u voor uw auto kunt afsluiten. Met de WA autoverzekering is namelijk alleen de schade van anderen verzekerd op het moment dat u een ongeluk hebt veroorzaakt. Doordat de schade aan eigen voertuigen bij deze verzekeringsvorm nooit is verzekerd, kiezen veel mensen ervoor om een uitgebreidere dekkingsvorm te kiezen.

Nationale Nederlanden WA extra autoverzekering

Voor een ieder die graag wat uitgebreider verzekerd wilt zijn dan de beperkte WA autoverzekering biedt Nationale Nederlanden een WA extra autoverzekering aan. Indien u ervoor kiest om deze verzekeringsvorm af te sluiten, dan bent u ook verzekerd tegen schade aan uw eigen auto als gevolg van diefstal, joyriding of natuurverschijnselen als hagel en wind.

Nationale Nederlanden WA Casco autoverzekering

Altijd met een gerust gevoel op pad? Kies dan voor de Nationale Nederland WA Casco autoverzekering. Met deze verzekeringsvorm is ook de schade aan uw eigen voertuig volledig verzekerd. Wel zo’n fijn gevoel toch?

Mogelijke aanvullende dekkingen Nationale Nederlanden

Naast een autoverzekering kunt u bij Nationale Nederlanden ook een aantal aanvullende dekkingen afsluiten. U hebt de keuze uit een schadeverzekering voor inzittenden, een VerkeersSchadeVerzekering en een Rechtsbijstandverzekering voor verkeer.

Nationale Nederlanden autoverzekering vergelijken

Benieuwd of een autoverzekering van Nationale Nederlanden in uw situatie ook de voordeligste optie is? Wij hebben alle verzekeringen van Nationale Nederlanden opgenomen in onze vergelijker. Door onze vergelijkbaar in te vullen vergelijkt u dus automatisch de premie van Nationale Nederlanden met die van andere verzekeraars. Benieuwd wat voor u de goedkoopste autoverzekering is? Vul direct onze vergelijker in!

Goedkoopste premie berekenen!

Schade melden bij Nationale Nederlanden

U kunt uw schade op verschillende manieren bij Nationale Nederlanden melden. U kunt dit doen via de Nationale Nederlanden App, via het online schadeformulier, telefonisch op het telefoonnummer 088 663 31 11 (24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar) of via uw adviseur.

Het opzeggen van uw Nationale Nederlanden autoverzekering

U sluit uw Nationale Nederlanden autoverzekering altijd voor één jaar af. Daarna kunt u elke maand uw verzekering kosteloos opzeggen. Verkoopt u uw auto binnen één jaar? Dan kunt u uw autoverzekering ook binnen de looptijd van één jaar opzeggen. U kunt uw Nationale Nederlanden autoverzekering opzeggen via het opzegformulier of door een chat te starten op de website.

Contactgegevens Nationale Nederlanden

  • Telefonisch: 088 663 31 11 (24/7 bereikbaar)