Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

InShared autoverzekering

InShared autoverzekering

Hoewel het in 2009 opgerichte InShared een relatief jonge autoverzekeraar is, heeft het bedrijf in de loop der jaren al honderdduizenden klanten voor zich weten te winnen. Doordat InShared onderdeel is van Achmea Schadeverzekeringen, kan de verzekeraar bouwen op de expertise van Achmea. Bij InShared kunt u verschillende schadeverzekeringen afsluiten, waaronder natuurlijk ook een autoverzekering. Benieuwd naar de voordelen van een InShared autoverzekering? We vertellen u er graag meer over!

De voordelen van een InShared autoverzekering

Ten opzichte van een autoverzekering bij andere verzekeraars, biedt een autoverzekering bij InShared u een aantal voordelen. Uniek aan InShared is dat klanten die een jaar lang geen schade claimen aan het eind van het jaar een financiële beloning krijgen. Daarnaast is het schadeteam van InShared 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Uw schades worden dus gegarandeerd snel opgepakt en afgewikkeld. Schades kunt u zowel telefonisch als online binnen enkele minuten melden.Verschillende soorten InShared autoverzekeringen

In tegenstelling tot de meeste autoverzekeraars waarbij je kunt kiezen uit 3 verschillende verzekeringsvormen, heb je bij InShared de keuze uit 4 verschillende soorten autoverzekeringen. U kunt kiezen uit een WA, WA beperkt Casco, WA beperkt Casco EXTRA en een Allrisk autoverzekering.

InShared WA autoverzekering

Met de WA autoverzekering van InShared is enkel de schade aan anderen verzekerd. Schade aan uw eigen voertuig, bijvoorbeeld als gevolg van diefstal, brand en storm en schade als gevolg van uw eigen toedoen is niet verzekerd.

InShared WA beperkt casco autoverzekering

Met de WA beperkt casco autoverzekering van InShared is de schade aan anderen verzekerd, maar ook schade aan uw eigen auto als gevolg van diefstal, brand en stom zal worden vergoed. Daarnaast kunt u ook rekenen op een vergoeding in het geval van ruitbreuk.

InShared WA beperkt casco EXTRA autoverzekering

De WA beperkt casco EXTRA autoverzekering is een unieke verzekeringsvorm die alleen door InShared wordt aangeboden. Bij deze verzekeringsvorm is de schade aan uw eigen auto als gevolg van uw eigen toedoen voor 50% verzekerd. U deelt dus het risico met de verzekeraar.

InShared Allrisk autoverzekering

Voor de automobilisten die graag met een gerust gevoel op pad gaan biedt InShared een Allrisk autoverzekering. Bij deze verzekeringsvorm is ook de schade aan uw eigen auto door uw eigen toedoen volledig verzekerd.Mogelijke aanvullende dekkingen InShared

Bij InShared heeft u de keuze om aanvullend op uw autoverzekering een inzettenverzekering of een pechhulp abonnement af te sluiten.

InShared autoverzekering vergelijken

Wij vergelijken ook de autoverzekeringen van InShared. Dat betekent dat u door onze autoverzekering vergelijker in de vullen automatisch InShared met andere verzekeraars vergelijkt. Benieuwd naar de premie? Vul direct onze vergelijker in!

Goedkoopste premie berekenen!

Schade melden bij InShared

Wilt u graag een schade melden bij InShared? Binnen uw persoonlijke klantomgeving kunt u eenvoudig zelf uw schade doorgeven. Ook kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bellen naar 071 364 1762. Betreft het een spoedgeval? Dan kunt u ook bellen naar +31 (0)71 364 1762.

Het opzeggen van uw InShared autoverzekering

U kunt uw autoverzekering bij InShared eenvoudig via uw online klantomgeving opzeggen. Nadat u bent ingelogd in uw klantomgeving klikt u bij de verzekering die u wilt stopzetten op ‘Direct Regelen’ en daarna op ‘Verzekering opzeggen’. Vul vervolgens de datum in waarop u uw verzekering wilt stoppen.

Contactgegevens InShared autoverzekering

  • Telefonisch (spoed): +31 (0)71 364 1762
  • Telefonisch (geen spoed): 071 364 1762