Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

ABN AMRO autoverzekering

Oorspronkelijk bekend geworden door de bankproducten voor particuliere en zakelijke klanten, biedt ABN AMRO ook steeds meer verzekeringen aan. Zo is het tegenwoordig ook mogelijk om een voordelige autoverzekering af te sluiten bij ABN AMRO, zonder dat je verder klant hoeft te zijn bij ABN AMRO. Bent u benieuwd geworden naar de autoverzekeringen van ABN AMRO? We vertellen u er graag meer over.

De laatste jaren zijn de autoverzekeringen van ABN AMRO een stuk populairder geworden. Dit heeft er voornamelijk mee te maken dat ABN AMRO klanten een aantal onderscheidende voordelen biedt bij hun autoverzekering. Op het moment dat u een WA met beperkt casco autoverzekering heeft afgesloten bij ABN AMRO en uw voertuig wordt gestolen, dan kunt u uw no-claimkorting behouden. Daarnaast loopt de no-claimkorting bij ABN AMRO in vergelijking met de meeste andere autoverzekeraars snel op. Tot slot betaalt ABN AMRO bij diefstal of het total loss raken van uw voertuig de volledige aanschafwaarde terug, op het moment dat uw auto tussen de 1 en 5 jaar oud is.

Goedkoopste premie berekenen!

Verschillende soorten ABN AMRO autoverzekeringen

U heeft bij ABN AMRO, net als bij de meeste andere autoverzekeraars, de keuze tussen drie verschillende verzekeringsvormen: een ABN AMRO WA autoverzekering, een WA beperkt casco autoverzekering en een WA volledig casco autoverzekering. Welke verzekeringsvorm in uw situatie interessant is, is van verschillende factoren afhankelijk. We geven u graag een korte beschrijving van elke verzekeringsvorm, zodat u een juiste keuze kunt maken.

ABN AMRO WA autoverzekering

Wilt u graag een zo goedkoop mogelijk autoverzekering en vindt u het prima dat alleen de schade van de tegenpartij wordt vergoed op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt? Dan is een ABN AMRO WA autoverzekering voor u waarschijnlijk de juiste optie. U bent bij deze verzekeringsvorm namelijk alleen verzekerd tegen de schade van de tegenpartij die is ontstaan door uw toedoen.

ABN AMRO WA beperkt casco autoverzekering

Vindt u de voorwaarden van de WA autoverzekering toch wat te beperkt? Dan is de ABN AMRO WA beperkt casco autoverzekering voor u wellicht een goede optie. Naast de schade van de tegenpartij is bij deze verzekeringsvorm ook de schade aan uw eigen voertuig als gevolg van diefstal, brand, storm en overstromingen verzekerd. Daarnaast kunt u in veel gevallen ook de schade aan uw ruiten vergoed krijgen.

ABN AMRO volledig casco autoverzekering

Wilt u ook graag maximaal verzekerd zijn voor de schade aan uw eigen voertuig op het moment dat u betrokken bent bij een ongeluk waaraan u schuldig bent? De kans is groot dat de voorwaarden van de ABN AMRO volledig casco autoverzekering in dat geval goed bij u passen. Met deze verzekeringsvorm bent u namelijk ook verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig in het geval van een ongeluk. Daarnaast profiteert u van dezelfde voordelen die u zou hebben bij een WA beperkt casco autoverzekering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade als gevolg van diefstal, brand, storm, overstromingen en inbraak.

Mogelijke aanvullende dekkingen van ABN AMRO

U hebt naast de standaard WA, WA beperkt casco en WA volledig casco bij ABN AMRO ook de mogelijkheid om een aantal aanvullende dekkingen af te sluiten. Hieronder geven we u een overzicht van deze mogelijke aanvullende dekkingen:

  • Autorechtsbijstand
  • Pechhulp in Nederland en buitenland
  • Schadeverzekering voor inzittenden
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Verlenging van de nieuwwaarderegeling

ABN AMRO autoverzekering vergelijken

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de premies bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen, zijn ook de ABN AMRO autoverzekeringen opgenomen in onze vergelijker. Door gebruik te maken van onze autoverzekering vergelijker, kunt u eenvoudig en snel bekijken of de premie voor een ABN AMRO autoverzekering in uw situatie de goedkoopste optie is.

Goedkoopste premie berekenen!

Schade melden bij ABN AMRO

U kunt de meeste schades waarvoor u een beroep wilt doen op uw ABN AMRO autoverzekering eenvoudig online doorgeven. Wilt u dit graag telefonisch doen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice op het telefoonnummer 0900-0024.

Het opzeggen van uw ABN AMRO autoverzekering

U kunt uw ABN AMRO autoverzekering eenvoudig telefonisch opzeggen door te bellen naar het nummer 038 – 4968432. Dit kunt u doen op werkdagen van 08.00 – 21:00 en op zaterdagen van 9.00 – 17.00.

Contactgegevens ABN AMRO autoverzekering

U kunt ABN AMRO bereiken via de telefonische klantenservice of via de alarmcentrale.

Klantenservice: 0900-0024
Alarmcentrale (Nederland): 038-4967123
Alarmcentrale (buitenland): 0031 264002345

Goedkoopste premie berekenen!