Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Al sinds 2004 is Autoverzekering-vergelijken.com een vertrouwd adres voor consumenten die naast een verzekering met de laagste premie óók de beste autoverzekering willen afsluiten. Doordat deze website volledige onafhankelijk is van de autoverzekeraars, kunnen wij u het meest actuele overzicht van de laagst mogelijke premie bieden.

 

Altijd het beste en meest actuele aanbod

Op het moment dat verzekeraars de premies voor autoverzekeringen aanpassen, dan wordt dit direct verwerkt in onze vergelijker. Doordat in onze vergelijker de bekendste autoverzekeraars zijn opgenomen, kunt u in onze vergelijkingsmodule altijd de laagst mogelijke premie vinden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat alle autoverzekeraars in onze vergelijker transparant en betrouwbaar zijn. Daarom worden alleen verzekeraars die aan deze eisen voldoen in onze vergelijker toegevoegd. Daarnaast geven wij u een transparant overzicht van eventuele extra kosten en/of eigen risico in onze vergelijker. De prijs die u ziet is uiteindelijk dus ook de prijs die u gaat betalen!

Hoe maken wij de vergelijking?

Onze vergelijker staat in direct contact met de verschillende verzekeraars. Op het moment dat zij de tarieven aanpassen, dan zal dit automatisch worden doorgevoerd in onze vergelijker. Wij vergelijken uitsluitend onafhankelijk. Dat betekent dat verzekeraars geen invloed op ons kunnen uitoefenen om een betere positie in de vergelijker te krijgen.