Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Centraal Beheer Achmea autoverzekering

 

Centraal Beheer Achmea, ook wel bekend van de ‘Even Apeldoorn bellen’ commercials, is één van de grootste verzekeraars in Nederland. Centraal Beheer Achmea is één van de 11 merken die onder de overkoepelende Achmea Groep vallen. Niet alleen kunt u bij Achmea Groep terecht voor schadeverzekeringen, ook pensioenverzekeringen en levensverzekeringen kunnen bij deze verzekeraar worden afgesloten. Bent u benieuwd geworden naar de autoverzekeringen van Centraal Beheer Achmea? We vertellen u er graag meer over.

De voordelen van een Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Niet voor niets kiezen steeds meer Nederlandse automobilisten ervoor om een autoverzekering af te sluiten bij Centraal Beheer Achmea. De Centraal Beheer Achmea autoverzekeringen hebben een aantal unieke voordelen. Zo krijgt u in het geval van schade altijd gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie van uw auto. De enige voorwaarden hiervoor is wel dat de reparatie moet worden uitgevoerd door een bij Centraal Beheer Achmea aangesloten garage. Kiest u voor een WA+ (beperkt casco) of een all risk (volledig casco) autoverzekering? Dan krijg je tot 3 jaar na het aanschaffen van uw auto de volledig aanschafwaarde terug op het moment dat uw auto total loss wordt verklaard of als er sprake is van diefstal. Het laatste, maar toch zeker één van de belangrijkere voordelen, voordeel is dat de klantenservice van Centraal Beheer Achmea 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.Verschillende soorten Centraal Beheer Achmea autoverzekeringen

Bij Centraal Beheer Achmea kunt u drie verschillende soorten autoverzekeringen afsluiten, waarbij u de keuze hebt uit de (verplichte) wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA), de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering met beperkt casco (WA+) en de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering met volledig casco (all risk). Welke verzekeringsvorm voor u verstandig is om af te sluiten is van een aantal factoren afhankelijk. Om een beter beeld te schetsen van de verschillende verzekeringsvormen van Centraal Beheer Achmea, geven we u een korte toelichting per verzekeringsvorm.

Centraal Beheer Achmea WA autoverzekering

Met een Centraal Beheer Achmea  WA autoverzekering bent u uitsluitend verzekerd voor de schade die u aanbrengt aan de voertuigen van anderen. Deze verzekering zal bijvoorbeeld de schade vergoeden op het moment dat anderen schade hebben opgelopen als gevolg van een ongeluk waaraan u schuldig bent. Voor Nederlandse automobilisten is het verplicht om tenminste een WA autoverzekering af te sluiten. Deze verzekeringsvorm is dan ook meteen de goedkoopste autoverzekering van Centraal Beheer Achmea.

Centraal Beheer Achmea WA beperkt casco autoverzekering

Veel mensen vinden de verplichte WA autoverzekering toch wat te karig en kiezen er daarom vaak voor om in ieder geval een WA beperkt casco autoverzekering af te sluiten. Deze verzekeringsvorm is één van de verschillende soorten autoverzekeringen die u bij Centraal Beheer Achmea kunt afsluiten. Naast eventuele schade aan het voertuig van de tegenpartij, vergoedt deze verzekeringsvorm ook de schade aan uw eigen voertuig in het geval van diefstal, storm, brand, overstromingen of inbraak. Daarnaast wordt ook in veel gevallen schade aan uw ruit vanuit deze verzekering vergoed.

Centraal Beheer Achmea volledig casco autoverzekering

Hoewel de WA beperkt casco autoverzekering van Centraal Beheer Achmea al een uitgebreide dekking heeft, is bij deze verzekeringsvorm alsnog de schade aan uw eigen voertuig als gevolg van uw eigen handelen vergoed. Op het moment dat u deze schade ook graag wilt verzekeren, dan is het verstandig om een Centraal Beheer Achmea volledig casco autoverzekering af te sluiten.  Natuurlijk profiteert u ook van de dekking die u ook zou hebben bij een WA beperkt casco autoverzekering als u ervoor kiest om een WA volledig casco autoverzekering af te sluiten.

Mogelijke aanvullende dekkingen van Centraal Beheer Achmea

Naast de standaard verzekeringsvormen kunt u bij Centraal Beheer Achmea ook een aantal aanvullende verzekeringen afsluiten. Deze extra dekkingen geven u net wat meer zekerheid. Hieronder geven we u een overzicht van de mogelijke aanvullende dekkingen van Centraal Beheer Achmea:

  • Schadeverzekering voor inzittenden
  • Rechtsbijstandsverzekering voor in het verkeer en medisch
  • Pechhulp in Nederland
  • Hulpverlening voor in het buitenland
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • No-claimbeschermer

Centraal Beheer Achmea autoverzekering vergelijken

De autoverzekeringen van Centraal Beheer Achmea zijn opgenomen in onze autoverzekering vergelijker. Dat betekent dat u bij het maken van een vergelijking in onze vergelijkmodule automatisch de premie van Centraal Beheer Achmea vergelijkt met die van de andere Nederlandse autoverzekeraars. Bent u ook benieuwd hoe hoog de premie voor uw autoverzekering bij Achmea zou zijn? Vul uw gegevens in en bekijk of de premie van Centraal Beheer Achmea voor u ook zo laag is!

Goedkoopste premie berekenen!

Schade melden bij Centraal Beheer Achmea

Het melden van schade kan bij Centraal Beheer Achmea telefonisch, online of via de app. Het melden van uw schade kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week doen. Wilt u graag contact opnemen met de noodhulplijn van Centraal Beheer Achmea? Dan kan dit via het nummer 055-5796969. Is er geen nood, maar wilt u wel graag contact met de klantenservice? Dan kunt u bellen naar 055-5798250.

Het opzeggen van uw Centraal Beheer Achmea autoverzekering

U kunt uw Centraal Beheer Achmea autoverzekering eenvoudig telefonisch opzeggen door te bellen naar het nummer 055 – 579800. Dit kunt u doen op werkdagen van 08.00 – 21:00 en op zaterdagen van 9.00 – 16.30. Bij de verzekeringen van Centraal Beheer Achmea is geen opzegtermijn van kracht.

Contactgegevens Centraal Beheer Achmea autoverzekering

U kunt Centraal Beheer Achmea bereiken via de telefonische klantenservice of via de alarmcentrale.

  • Klantenservice: 055-579800
  • Schade melden: 055-5798250
  • Pechhulp: 055-5797955
  • Alarmcentrale (Nederland): 055-5797979