Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Ditzo autoverzekering

Ditzo autoverzekering

Bij Ditzo kunt u terecht voor allerlei verzekeringen, zoals een zorgverzekering of autoverzekering. Hoewel het bedrijf pas in 2007 is opgericht als internetverzekeraar, hebben honderdduizenden consumenten tegenwoordig al een Ditzo autoverzekering afgesloten. Benieuwd wat de voordelen zijn van een Ditzo autoverzekering en uit welke verzekeringsvormen u kunt kiezen bij deze verzekeraar? We vertellen u er graag meer over.

De voordelen van een Ditzo autoverzekering

Het grootste voordeel van een Ditzo autoverzekering is dat deze verzekeraar haar klanten de mogelijkheid bieden om alles snel en eenvoudig online te regelen. Hoewel de verzekeraar ook prima telefonisch bereikbaar is, is Ditzo één van de verzekeraars die ook service verleend via online kanalen en via WhatsApp. Daarnaast kunt u bij Ditzo gebruikmaken van een voordelige 2autoregeling. Via deze regeling krijgt u maar liefst 10% korting op de verzekeringspremie van uw tweede auto. Wilt u simpelweg een goedkope autoverzekering waarbij u alles zelf eenvoudig kunt regelen? Dan is een autoverzekering van Ditzo zeker het overwegen waard!Verschillende soorten Ditzo autoverzekeringen

U heeft bij Ditzo de keuze uit 3 verschillende verzekeringsvormen: een WA, een WA beperkt casco en een WA volledig casco (All risk) autoverzekering. Ongeacht uw persoonlijke wensen, kunt u bij Ditzo dus gegarandeerd terecht voor een passende autoverzekering.

Ditzo WA autoverzekering

Met een Ditzo WA autoverzekering bent u verzekerd tegen de schade die u met uw eigen voertuig aanbrengt bij voertuigen van anderen. Op het moment dat u bijvoorbeeld een ongeluk veroorzaakt waarbij anderen schade hebben opgelopen, dan zal deze schade door Ditzo worden betaald vanuit uw WA autoverzekering. De schade aan uw eigen voertuig is echter niet verzekerd bij een Ditzo WA autoverzekering. Hiervoor zult u een uitgebreidere dekkingsvorm moeten afsluiten.

Ditzo WA beperkt casco autoverzekering

Vind u de dekking van een Ditzo WA autoverzekering toch wat te karig en wilt u liever toch wat beter verzekerd zijn? Dan kunt u ook kiezen voor de WA beperkt casco autoverzekering van Ditzo. Met deze verzekeringsvorm is ook de schade aan uw voertuig als gevolg van brand, diefstal, joyriding en weersinvloeden verzekerd.

Ditzo WA volledig casco autoverzekering

Wilt u zonder zorgen kunnen rijden en maximaal verzekerd zijn? Dan kiest u voor de volledig casco autoverzekering van Ditzo. Met deze verzekeringsvorm is ook de schade aan uw eigen voertuig verzekerd op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt. Uiteraard wordt u de schade vergoed op het moment dat uw voertuig schade heeft als gevolg van diefstal, joyriding en weersinvloeden.Mogelijke aanvullende dekkingen Ditzo

Hoewel een autoverzekering voertuigschades verzekerd, zijn er nog een aantal zaken die niet standaard onder uw Ditzo autoverzekering zal vallen. Daarom biedt Ditzo u een aantal aanvullende dekkingen. U hebt de keuze uit een inzittendenverzekering, rechtsbijstandsverzekering motorrijtuigen en pechhulp.

Ditzo autoverzekering vergelijken

Bent u enthousiast geworden over Ditzo en overweegt u een autoverzekering bij deze verzekeraar af te sluiten? Wij hebben Ditzo opgenomen in onze autoverzekering vergelijker. Door onze autoverzekering vergelijker in te vullen neemt u dus automatisch de verzekeringen van Ditzo mee in de vergelijking. Binnen enkele minuten ziet u of een autoverzekering van Ditzo voor u een voordelige optie is!

Goedkoopste premie berekenen!

Schade melden bij Ditzo

Heeft u een autoverzekering bij Ditzo en heeft u schade? U kunt uw schade op verschillende manieren melden:

  • Voor spoedgevallen: Neem telefonisch contact op met de Ditzo Alarmcentrale op het nummer +31 30 699 0708 (24/7 bereikbaar).
  • Schade melden via WhatsApp: 06 – 516 777 01
  • Online schade melden: Dit doet u door in te loggen op uw ‘Mijn Ditzo’ omgeving.
  • Telefonisch schade melden (geen spoed): 030 – 699 79 30

Het opzeggen van uw Ditzo autoverzekering

U sluit een Ditzo autoverzekering altijd voor een jaar af. Na dit jaar is uw autoverzekering maandelijks opzegbaar. Als u eerder dan de verloopdatum van uw autoverzekering uw auto verkoopt, dan kunt u eerder uw autoverzekering opzeggen. U kunt uw Ditzo autoverzekering eenvoudig en snel opzeggen via uw online ‘Mijn Ditzo’ omgeving.

Contactgegevens Ditzo autoverzekering

  • Spoed: +31 30 699 0708 (24/7 bereikbaar)
  • Geen spoed: 030 – 699 79 30
  • WhatsApp: 06 – 516 777 01
  • Online schade melden: Dit doet u door in te loggen op uw ‘Mijn Ditzo’ omgeving.