Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

OHRA autoverzekering

OHRA autoverzekering

OHRA is één van de bekendste autoverzekeraars van Nederland. Al meer dan 80 jaar is OHRA actief in de verzekeringsmarkt als onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Daar waar OHRA oorspronkelijk is opgericht voor het regelen van de ziektekostenverzekering voor rijksambtenaren, kunnen consumenten tegenwoordig vrijwel elke denkbare verzekering afsluiten bij deze verzekeraar. Naast een autoverzekering, kunt u bij OHRA bijvoorbeeld ook een zorgverzekering, inboedelverzekering of reisverzekering afsluiten.

De voordelen van een OHRA autoverzekering

Het afsluiten van een autoverzekering bij OHRA heeft een groot aantal voordeel. Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat u er zeker van bent dat alles goed is geregeld op het moment dat u een autoverzekering bij OHRA afsluit. De vaste lage prijs en de scherpe premies van OHRA zorgen ervoor dat veel consumenten die zoeken naar een autoverzekering er uiteindelijk voor kiezen om een OHRA autoverzekering af te sluiten. Een ander voordeel van een autoverzekering bij OHRA is dat de no-claim korting (de zogenoemde ‘bonus malus’ regeling) bij OHRA kan oplopen tot wel 82%. Hierdoor kunt u bij voldoende schadevrije jaren dus tot wel 82% korting krijgen op uw maandpremie. Verder is de autoverzekering bij OHRA dagelijks opzegbaar en kunt u gemakkelijk alles online regelen.

Verschillende soorten OHRA autoverzekering

Bij OHRA kunt u drie verschillende soorten autoverzekeringen afsluiten, namelijk:

OHRA WA autoverzekering

De WA autoverzekering van OHRA dekt de schade van derden die door uw schuld ontstaan in het verkeer. De WA autoverzekering is tevens ook de enige verzekering die in Nederland verplicht is om af te sluiten op het moment dat u een auto heeft. De OHRA WA autoverzekering staat bekend om de scherpe premies in combinatie met de duidelijke voorwaarden.

OHRA WA plus autoverzekering (beperkt casco)

Naast de standaard WA autoverzekering biedt OHRA consumenten ook de keuze om een OHRA WA plus autoverzekering af te sluiten. Eigenlijk is dit precies hetzelfde als een ‘beperkt casco’ autoverzekering. Bij de OHRA WA plus autoverzekering wordt de schade van derden die door uw schuld zijn ontstaan vergoed, maar bijvoorbeeld ook schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, storm, diefstal en ruitschade.

OHRA All Risk autoverzekering (volledig casco)

Wilt u maximaal verzekerd zijn? Dan is de OHRA All Risk autoverzekering voor u wellicht het best. Deze verzekeringsvorm is te vergelijken met de ‘volledig casco’ autoverzekering. Wanneer u kiest voor een All Risk autoverzekering bij OHRA, dan wordt naast de schade aan derden door uw schuld, schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, storm, diefstal en ruitschade ook de schade aan uw eigen voertuig als gevolg van uw eigen schuld gedekt. Op het moment dat u bijvoorbeeld een ongeluk veroorzaakt waarbij ook uw auto schade heeft opgelopen, dan zal deze schade worden gedekt door de verzekeraar op het moment dat u een OHRA All risk autoverzekering heeft afgesloten.

OHRA autoverzekeringen vergelijken

Het vergelijken van de autoverzekeringen van OHRA kan gemakkelijk via onze vergelijker. OHRA is namelijk één van de autoverzekeraars die is opgenomen in onze vergelijkingsmodule. Op het moment dat u uw kentekengegevens en enkele persoonlijke gegevens invult, dan ziet u direct of de autoverzekering van OHRA in uw situatie de goedkoopste optie is. Weet u al zeker dat u een autoverzekering bij OHRA wilt afsluiten? Via de onderstaande knop gaat u direct naar de website van OHRA!