Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

HEMA autoverzekering

HEMA autoverzekering

Wist u dat HEMA naast één van de grootste winkelketens van Nederland ook een bekende verzekeraar is? Bij HEMA kunt u verschillende verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, huisdierverzekeringen en fiets- en brommerverzekeringen afsluiten. Als verzekeraar is HEMA onderdeel van Achmea, wat betekent dat u als klant kunt vertrouwen op de expertise van één van de grootste verzekeraars van Nederland. Benieuwd wat de voordelen zijn van een HEMA autoverzekering en uit welke verzekeringsvormen u kunt kiezen? We vertellen het u graag!

De voordelen van een HEMA autoverzekering

Met een HEMA autoverzekering kunt u vertrouwen op een 24/7 bereikbare alarmcentrale, waardoor u op elk moment geholpen kunt worden in het geval van schade. Daarnaast biedt HEMA u ook vervangend vervoer op het moment dat dit voor u noodzakelijk is. Sluit u bij HEMA naast een autoverzekering ook nog andere verzekeringen af? Dan kunt u een korting tot wel 15% op elke verzekering krijgen!Verschillende soorten HEMA autoverzekeringen

Net als bij de meeste andere verzekeraars, hebt u bij HEMA de keuze uit een WA, een WA + beperkt casco en een WA + volledig casco (all risk autoverzekering). Welke verzekeringsvorm het best bij u past is volledig afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Benieuwd wat het verschil tussen deze verzekeringsvormen precies is? We leggen het u beknopt uit.

HEMA WA autoverzekering

Met een HEMA WA autoverzekering bent u uitsluitend verzekerd op het moment dat u schade veroorzaakt bij anderen. Met deze verzekeringsvorm is in dat geval wordt alleen de schade van anderen vergoed. Schade aan uw eigen auto is bij een WA autoverzekering nooit verzekerd.

HEMA WA + beperkt casco autoverzekering

Wilt u graag verzekerd zijn tegen diefstal, joyriding en natuurverschijnselen? In dat geval kunt u voor de uitgebreidere HEMA WA + beperkt casco autoverzekering kiezen. De hoogte van de premie verschilt doorgaans niet veel met die van een verplichte WA verzekering. Voor een klein bedrag per maand bent u dus een stuk uitgebreider verzekerd!

HEMA WA + volledig casco autoverzekering

Met een HEMA WA + volledig casco autoverzekering kunt u altijd met een gerust gevoel op pad. Met deze verzekeringsvorm is ook eventuele schade aan uw eigen voertuig namelijk verzekerd. Op het moment dat u bijvoorbeeld een ongeluk veroorzaakt waarbij uw eigen auto ook schade heeft opgelopen, dan zal deze schade door HEMA worden betaald vanuit uw WA + volledig casco autoverzekering.

Mogelijke aanvullende dekkingen HEMA

Naast de 3 standaard autoverzekeringsvormen kunt u bij HEMA ook een aantal aanvullende dekkingen afsluiten. U kunt hierbij kiezen uit een no-claimbescherming, pechhulp, autorechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden.

HEMA autoverzekering vergelijken

Goed nieuws! De autoverzekeringen van HEMA zijn ook opgenomen in onze autoverzekering vergelijker. Dat betekent dat u door onze vergelijker in te vullen automatisch de premies van HEMA vergelijkt met die van andere verzekeraars. Binnen enkele minuten weet u hierdoor welke autoverzekering in uw situatie het goedkoopst is.

Goedkoopste premie berekenen!

Schade melden bij HEMA

Heeft u schade en wilt u deze op uw HEMA autoverzekering verhalen? U kunt uw schade eenvoudig online melden. Daarnaast kun u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur ook telefonisch contact opnemen via het nummer 071 – 364 1832. Betreft het een noodsituatie en wilt u buiten deze tijden iemand van HEMA spreken? In dat geval kunt u ook bellen naar 071 – 364 1832.

Het opzeggen van uw HEMA autoverzekering

U kunt uw HEMA autoverzekering dagelijks opzeggen. Om uw autoverzekering op te zeggen, logt u in via uw online polismap, klikt u vervolgens op ‘bekijk verzekering’ en daarna op ‘opzeggen’. U kunt hier de datum waarop u uw autoverzekering wilt opzeggen invoeren.

Contactgegevens HEMA autoverzekering

  • Telefonisch (spoed): 071 – 364 1832
  • Telefonisch (geen spoed): 071 – 364 183