Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Goedkoopste autoverzekering 0 schadevrije jarenEén van de factoren waar verzekeraars rekening mee houden tijdens het bepalen van de hoogte van de premie is het aantal schadevrije jaren van de verzekerde. Als u beginnend bestuurder bent, dan is het natuurlijk logisch dat u nog geen schadevrije jaren heeft opgebouwd. Daarnaast kunt u door in het verleden veelvuldig schade te hebben gemeld terugvallen naar 0 schadevrije jaren. Toch wilt u graag een goedkope autoverzekering kunnen afsluiten. Benieuwd hoe u goedkoop een autoverzekering kunt afsluiten met 0 schadevrije jaren? Wij leggen het aan u uit!

 

Autoverzekering afsluiten met 0 schadevrije jaren

In principe kunt u ook met 0 schadevrije jaren gewoon een autoverzekering afsluiten. Doordat u geen schadevrije jaren heeft opgebouwd, betaalt u doorgaans echter wel de hoogst mogelijke premie. Doordat u na verloop van tijd wel schadevrije jaren opgebouwd, worden de premiekosten elk jaar lager.

Leestip: Vanaf welke leeftijd wordt de autoverzekering goedkoper worden? Lees verder

Altijd de laagste premie voor uw autoverzekering

Hoewel de premie hoger ligt op het moment dat u 0 schadevrije jaren heeft, kunt u door tijdens het afsluiten de aanbieders goed te vergelijken alsnog aanzienlijk besparen op uw autoverzekering. Bent u benieuwd wat de laagst mogelijke premie is voor een autoverzekering in uw situatie? Via onze vergelijker kunt u binnen enkele minuten een overzicht van de laagst mogelijke premies opvragen!

Goedkoopste premie berekenen!

Wat is de goedkoopste verzekeringsvorm met 0 schadevrije jaren?

Wilt u een zo goedkoop mogelijke autoverzekering afsluiten? Dan is het aan te raden om een WA-verzekering af te sluiten. Met een WA autoverzekering is wel de schade van de tegenpartij verzekerd op het moment dat u een ongeluk veroorzaakt, maar de schade aan uw eigen voertuig niet.

Wees eerlijk over uw schadevrije jaren

Veel automobilisten denken dat het aantal schadevrije jaren per verzekeraar wordt bijgehouden. Dit is echter niet het geval. Het aantal schadevrije jaren van verzekerden wordt bijgehouden in een algemene database waar alle Nederlandse verzekeraars toegang toe hebben. Het heeft nu geen enkele zin om niet eerlijk te schade over het aantal schadevrije jaren.