Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Verzekering auto kosten per jaarZoekt u een nieuwe autoverzekering, of bent u benieuwd welke kosten u kunt verwachten als toekomstige autobezitter? Dan is het niet meer dan logisch dat u uzelf afvraagt wat de kosten van een autoverzekering per jaar zullen worden. Het antwoord op deze vraag is wat uitgebreider dan u wellicht zou verwachten. We vertellen u er graag meer over.

Welke factoren hebben invloed op de hoogte van de premie?

Bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering baseren autoverzekeraars de hoogte van hun premie op verschillende factoren. De belangrijkste factoren hierbij zijn de nieuwprijs en het gewicht van uw auto, de leeftijd van uw auto, de gegevens van de bestuurders zoals de leeftijd, het aantal schadevrije jaren en het verwachte aantal kilometers per jaar en tot slot de gekozen verzekeringsvorm. Hoe belangrijk autoverzekeraars de verschillende factoren vindt in het samenstelling van de premiekosten verschilt aanzienlijk. Hierdoor loont het vrijwel altijd om de verschillende autoverzekeraars goed te vergelijken voor dat u een autoverzekering afsluit, zodat u nooit te veel gaat betalen.

De laagste kosten voor een autoverzekering per jaar

Benieuwd wat de kosten van een autoverzekering per jaar zijn en wilt u graag een zo goedkoop mogelijke verzekering afsluiten?? Gebruik onze autoverzekering vergelijker om binnen enkele minuten Nederlandse verzekeraars met elkaar te vergelijken!

Goedkoopste premie berekenen!

Krijg ik korting bij het betalen van een autoverzekering per jaar?

Voor verzekeraars is het fijn als verzekerden per jaar betalen, tenslotte valt hiermee het risico op wanbetaling voor de verzekeraar weg. Op het moment dat u ervoor kiest om per jaar te betalen bij het afsluiten van uw autoverzekering, dan krijg u in sommige gevallen een leuke korting. Hoewel het in de praktijk niet veel scheelt met het vermenigvuldigen van de maandprijs met factor 12, kan het toch enkele tientallen euro’s op jaarbasis schelen. Benieuwd of u ook korting kunt krijgen bij het betalen van uw autoverzekering per jaar? U kunt tijdens het online afsluiten van uw autoverzekering vrijwel altijd ‘jaarbetaling’ aanvinken. U ziet dan precies hoeveel u kunt besparen.