Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Autoverzekering ZLM verzekeringenZLM verzekeringen is een autoverzekeraar die uitsluitend actief is in de provincies Noord-Brabant en Zeeland. Doordat zij regionaal actief zijn en daarnaast geen winstoogmerk hebben, bieden zijn doorgaans autoverzekeringen aan voor bijzonder lage prijzen. In 2018 is ZLM zelfs voor de negende keer tot beste verzekeraar benoemd. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een autoverzekering bij ZLM? We vertellen u graag meer!

Soorten autoverzekeringen bij ZLM verzekeringen

Bij ZLM heeft u de keuze uit een standaard (verplichte) WA autoverzekering, een WA beperkt casco autoverzekering en een All risk autoverzekering. Bij de standaard WA autoverzekering is uitsluitend de schade aan de eigendommen van anderen en eventueel letsel bij anderen verzekerd. Op het moment dat u kiest voor een WA beperkt casco autoverzekering, dan is tevens de schade aan uw eigen voertuig als gevolg van diefstal, inbraak, brand, storm en hagel vergoed. Daarnaast kunt u in sommige gevallen rekenen op een vergoeding op het moment dat u een ruitbreuk heeft. Met de ZLM all risk autoverzekering bent u naast eerdergenoemde schades ook verzekerd tegen vandalisme en schade aan uw eigen voertuig als gevolg van een ongeluk die u hebt veroorzaakt.

Goedkoopste premie berekenen!

Gratis aanvullende dekkingen van ZLM verzekeringen

Naast de standaard schadevergoedingen, biedt ZLM verzekeringen klanten ook gratis verhaalsbijstand en hulpverlening na een ongeval. Kiest u voor een al risk autoverzekering bij ZLM verzekeringen? Dan krijgt ook daarnaast gratis pechhulp in het buitenland.

Schade melden bij ZLM verzekeringen

Heeft u een autoverzekering bij ZLM verzekeringen heeft u schade? Dan kunt u de schade zowel telefonisch, online als schriftelijk indienen. ZLM verzekeringen is tijdens kantooruren (08:30 tot 17:00) bereikbaar op telefoonnummer 0113 – 238888. Betreft het een spoedgeval? Dan kunt u ook buiten kantoortijden contact opnemen via hetzelfde nummer. Het online melden van schade kan gemakkelijk via de website van ZLM verzekeringen. Schriftelijk kunt u schade doorgeven door een ingevuld en ondertekend schadeformulier te sturen naar ZLM Verzekeringen, Postbus 70, 4460 BA in Goes.