Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
5 augustus 2019
Geen reacties

Auto op afbetaling verzekerenAls u een auto hebt gekocht met een lening of op afbetaling, dan wilt u natuurlijk dat deze zo goed mogelijk is verzekerd. Op het moment dat u schade maakt met een auto die u op afbetaling heeft gekocht en niet voldoende bent verzekerd, dan heeft u naast hoge reparatiekosten ook te maken met een aanzienlijke schuld die u nog terug moet betalen voor een auto waar u niet langer in kunt rijden. Als u een auto met geleend geld of op afbetaling koopt, is het daarom aan te raden om een all risk autoverzekering af te sluiten.

All risk autoverzekering voor een auto op afbetaling

Met een all risk autoverzekering is naast de schade die u met uw auto veroorzaakt aan anderen ook de schade die u zelf veroorzaakt aan uw eigen auto verzekerd. Vaak kiezen mensen die een auto met geleend geld of op afbetaling ervoor om deze uitgebreide verzekeringsvorm te kiezen. Tenslotte wilt u bij schade aan uw auto op afbetaling niet voor hoge kosten komen te staan. Een all risk autoverzekering heeft verschillende voordelen. Zo bent u bijvoorbeeld verzekerd tegen brand, diefstal en schade aan uw voertuig als gevolg van natuurverschijnselen als storm, hagel en overstromingen. Ook als u zelf schade aan uw voertuig veroorzaakt, bijvoorbeeld doordat u een ongeluk hebt veroorzaakt waarbij uw eigen auto schade heeft opgelopen, dan bent u bij deze verzekeringsvorm tegen deze schade verzekerd.

Leestip: Meer informatie over de all risk autoverzekering? Lees verder

Besparen op een all risk autoverzekering voor een auto op afbetaling

Hoewel de all risk autoverzekering de meest uitgebreidste en tevens duurste verzekeringsvorm is, kunt u door slim de verschillende autoverzekeraars met elkaar te vergelijken toch aanzienlijk besparen op de maandelijkse premie. Benieuwd wat u kunt besparen op uw all risk autoverzekering? Vul meteen onze vergelijker in!

Besparen op de kosten van een auto op afbetaling

Naast een goedkope autoverzekering wilt u natuurlijk ook niet te veel betalen voor de aanschaf van uw auto. Hoewel de meeste garages vaak een voordelige regeling met u proberen te treffen op het moment dat u een auto op afbetaling koopt, is het soms voordelig om zelf geld te lenen bij een erkende kredietverstrekker. Voor een overzicht van geldleningen die u tevens kunt gebruiken voor de aanschaf van een auto kunt u websites als Overstappen.nl raadplegen. Natuurlijk is het uiteindelijk altijd het voordeligst om een auto met eigen geld aan te schaffen.

Goedkoopste premie berekenen!