Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
10 augustus 2019
Geen reacties

Autoverzekering met cadeauDe aanschaf van een auto en de bijbehorende verplichtingen als een autoverzekering zijn doorgaans vrij prijzig. Des te mooier dat je in sommige gevallen in ieder geval kunt profiteren van een mooi cadeau bij het afsluiten van een autoverzekering.

Hoewel het vroeger heel gebruikelijk was om een cadeau te krijgen bij het afsluiten van een verzekerd, is dit tegenwoordig niet meer zo gebruikelijk. Verzekeraars kiezen er tegenwoordig namelijk vaak voor om in plaats van het bieden van cadeaus de premie gewoon zo laag mogelijk te houden. Benieuwd waar u een autoverzekering met kado kunt afsluiten? Wij vertellen het u!

Autoverzekeringen met kado vergelijken

Hoewel het steeds minder voorkomt dat autoverzekeraars een cadeau geven aan klanten die een autoverzekering afsluiten, zijn er nog steeds regelmatig van dit soort acties. Op dit moment zijn er helaas geen autoverzekeraars waarbij u een cadeau krijgt bij het afsluiten van een autoverzekering Uiteindelijk is het grootste cadeau wat u bij het afsluiten van een autoverzekering kunt krijgen natuurlijk een vaste lage premie. Via onze website kun u de verschillende autoverzekeraars op basis van prijs met elkaar vergelijken, zodat de premie van uw verzekering altijd zo laag mogelijk is!

Goedkoopste premie berekenen!

Lagere premie is voordeliger dan een gratis cadeau

In de praktijk blijkt dat u met een vaste lage prijs een stuk voordeliger uit bent dan een eenmalig kado bij het afsluiten van uw autoverzekering. Wilt u graag besparen op uw autoverzekering? Dan loont het de moeite om de verzekeraars goed te vergelijken. Door onze vergelijker te gebruiken kunt u gemiddeld €200 tot €300 besparen op uw autoverzekering, wat een stuk meer is dan de waarde van cadeaus die doorgaans worden gegeven!

Waar moet ik rekening mee houden bij het afsluiten van een autoverzekering?

Natuurlijk is het fijn om een kado te krijgen bij het afsluiten van een autoverzekering, maar het is ook belangrijk om op een aantal andere zaken te letten. Over het algemeen genomen zijn er 3 zaken waar u bij het afsluiten van een autoverzekering in ieder geval rekening mee moet houden.

  1. De verzekeringsvorm: Kiest u voor een WA, WA beperkt casco of WA volledig casco autoverzekering?
  2. De hoogte van de premie: Natuurlijk wilt u dat uw premiekosten zo laag mogelijk zijn. Tijdens het vergelijken van autoverzekeraars is het daarom van belang om de hoogte van de premie goed in de gaten te houden.
  3. De voorwaarden van de verzekering: Het wordt nog wel eens vergeten om tijdens het vergelijken van autoverzekeringen ook de voorwaarden van de verzekeringspolis goed in de gaten te houden. Controleer daarom voor het afsluiten goed of de voorwaarden van de autoverzekering past bij wat je zoekt.

Goedkoopste premie berekenen!

Welke autoverzekeringen met kado zijn er?

Momenteel is het helaas niet mogelijk om een autoverzekering met kado af te sluiten. Regelmatig zijn er echter acties van verzekeringsmaatschappijen waarbij u bij het afsluiten van een autoverzekering wel een cadeau krijgt. Op het moment dat er weer een dergelijke actie is, dan kunt u dit natuurlijk direct op deze pagina vinden!

Welke cadeaus worden vaak gegeven bij het afsluiten van een autoverzekering?

Welk cadeau u ontvangt bij het afsluiten van een autoverzekering verschilt natuurlijk per verzekeraar. In het verleden werden er vaak cadeaubonnen, nieuwe autobanden of een gratis APK cadeau gedaan. Het is zelfs wel eens voorkomen dat klanten elektronische producten als een tablet of een smartphone kregen bij het afsluiten van een autoverzekering. Tegenwoordig komt het niet meer zo vaak voor dat er kostbare cadeaus worden gegeven aan nieuwe klanten. Verzekeraars bieden klanten namelijk liever een zo laag mogelijke premie.

Autoverzekering met of zonder cadeau afsluiten

Het is begrijpelijk dat u twijfelt tussen een autoverzekering met of zonder cadeau. Hoewel het ontvangen van een cadeautje bij het afsluiten van een verzekering natuurlijk leuk is, vindt u het waarschijnlijk ook belangrijk dat de premie zo laag mogelijk blijft. Op het moment dat u een cadeau krijgt bij een autoverzekering, dan moet de verzekeraar de kosten hiervoor natuurlijk terugverdienen in de premie. In de praktijk blijkt daarom vaak dat de premie van een autoverzekering met cadeau een stuk hoger is dan wanneer u zou kiezen voor een autoverzekering zonder cadeau. Hoewel het dus goedkoper lijkt om een autoverzekering met cadeau af te sluiten, bent u vaak toch duurder uit.

Ontvang ik een cadeau als ik via jullie website een autoverzekering afsluit?

Nee, u ontvangt geen cadeau op het moment dat u via onze website een autoverzekering afsluit. Wel bieden wij u altijd de laagste mogelijke premie voor uw autoverzekering. In de praktijk blijkt dat u met een vaste lage premie namelijk een stuk voordeliger uit bent dan wanneer u eenmalig een cadeau zou ontvangen. Benieuwd wat de laagste premie voor een autoverzekering is in uw persoonlijke situatie? Vul direct onze vergelijker in!

Goedkoopste premie berekenen!