Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
10 augustus 2019
Geen reacties

Goedkoopste autoverzekering 2020Elke jaar wijzigen de tarieven van autoverzekeringen bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Daar waar u nu waarschijnlijk de goedkoopste autoverzekering voor 2019 heeft voor uw persoonlijke situatie, kan uw huidige verzekeraar in 2020 een stuk duurder zijn ten opzichte van alternatieven. Het loont daarom de moeite om elk jaar te kijken waar u de goedkoopste autoverzekering kunt afsluiten. Benieuwd wat voor u de goedkoopste autoverzekering in 2020 is en waar u op moet letten bij het overstappen? We leggen het u graag uit!

 

Bereken de premie voor uw autoverzekering in 2020

In bijna 80% van de gevallen kunt u door tegen het eind van het jaar over te stappen van autoverzekeraar geld besparen. Benieuwd of uw autoverzekering in 2020 niet wat goedkoper kan? Bereken direct uw premie voor 2020!

Goedkoopste premie berekenen!

Waar moet ik op letten bij het overstappen van autoverzekeraar in 2020?

Heeft u een goedkope autoverzekering gevonden en wilt u voor 2020 graag overstappen naar deze nieuwe verzekeringsmaatschappij? Dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten.

  1. Kunt u uw huidige autoverzekering al opzeggen? Een autoverzekering sluit u vaak met een vaste looptijd af. Doorgaans is de looptijd van een verzekering 1 of 2 jaar. Is de looptijd van uw verzekering al verstreken? Dan kunt u zonder problemen uw autoverzekering opzeggen.
  2. Wat is de opzegtermijn van uw huidige verzekering? Doorgaans kunt u uw autoverzekering na het verstrijken van het contract maandelijks opzeggen. In uw polisvoorwaarden staat vermeld wat de opzegtermijn van uw verzekering is.
  3. Bent u al goedgekeurd door de nieuwe autoverzekeraar? Nadat u via onze website een autoverzekering heeft afgesloten bij een nieuwe verzekeraar, krijg u meestal binnen enkele dagen bericht of u bent goedgekeurd. Bent u goedgekeurd? Dan kunt u veilig uw oude verzekering opzeggen.

Zitten er kosten aan het overstappen van autoverzekeraar?

Nee, in principe zitten er geen kosten aan het overstappen van autoverzekeraar op het moment dat de looptijd van uw huidige autoverzekering is verstreken. Doordat de nieuwe autoverzekering pas actief wordt op het moment dat het opzegtermijn van uw huidige autoverzekering verstreken is, zult u nooit dubbele premie betalen.